DNB Mastercard

DNB Mastercard: Fleksibilitet og Fordeler i Ett Kort

DNB Mastercard er et allsidig kredittkort som gir deg friheten til å betale for daglige kjøp og oppleve en rekke fordeler som kan forbedre din økonomiske hverdag.


Med DNB Mastercard kan du:

  1. Fleksibel Betaling: Kortet gir deg muligheten til å betale for kjøpene dine på en måte som passer deg best. Velg mellom å betale hele beløpet hver måned eller å dele opp betalingene over tid.
  2. Bonuspoeng og Rabatter: DNB Mastercard tilbyr et bonusprogram der du opptjener poeng for hvert kjøp. Disse poengene kan deretter innløses for rabatter på fremtidige kjøp eller reiser.
  3. Reiseforsikring: Kortet inkluderer en omfattende reiseforsikring som gir deg ekstra trygghet når du er på farten. Dette kan omfatte dekning for avbestillinger, tap av bagasje og mer.
  4. Sikkerhet: Med DNBs avanserte sikkerhetsløsninger kan du føle deg trygg når du bruker kortet både online og offline.
  5. Kontaktløs Betaling: Kortet støtter kontaktløs betaling, noe som gjør betalingsprosessen rask og enkel.

DNB Mastercard gir deg muligheten til å oppleve den perfekte balansen mellom økonomisk fleksibilitet og fordeler. Uansett om du handler, reiser eller bare ønsker ekstra trygghet, gir dette kortet deg muligheten til å gjøre det med stil.


Som med alle kredittkort, er det viktig å sette deg godt inn i vilkår og betingelser for DNB Mastercard for å forstå renter, gebyrer og alle fordelene kortet tilbyr.