Norwegian Reward-kortet

Norwegian Reward-kortet: Opptjen Belønninger Mens Du Betaler

Norwegian Reward-kortet er et kredittkort som gir deg muligheten til å opptjene belønninger og fordeler mens du handler og betaler for kjøpene dine. Dette kortet er skapt for de som er interessert i å maksimere sine fordeler når de reiser med Norwegian og handler i hverdagen.


Med Norwegian Reward-kortet kan du:

  1. Opptjen CashPoints: For hver krone du bruker med kortet, opptjener du Norwegian CashPoints. Disse poengene kan deretter brukes til å få rabatter på Norwegian-flyreiser og andre fordeler.
  2. Reisefordeler: Norwegian Reward-kortet gir deg tilgang til eksklusive reisefordeler, inkludert gratis bagasje og prioritet ombordstigning på Norwegian-flyreiser.
  3. Bonusprogram: Kortet tilbyr også et bonusprogram som lar deg tjene ekstra belønninger, som rabatter på hoteller, leiebiler og andre reiseopplevelser.
  4. Kontaktløs Betaling: Kortet støtter kontaktløs betaling, noe som gjør betalingsprosessen rask og enkel.
  5. Sikkerhet: Med avanserte sikkerhetsfunksjoner er kortet beskyttet mot svindel og uautoriserte transaksjoner.

Norwegian Reward-kortet er det ideelle valget for Norwegian-entusiaster og reisende som ønsker å dra nytte av belønninger og fordeler mens de handler og reiser. Utforsk mulighetene for å få mest mulig ut av kortet og oppnå besparelser og fordeler hver dag.


Vær oppmerksom på å lese vilkår og betingelser for Norwegian Reward-kortet nøye, spesielt når det gjelder renter, gebyrer og opptjening av belønninger, da disse detaljene kan variere avhengig av korttypen og utstederen.