SAS EuroBonus American Express

SAS EuroBonus American Express: Reis og Belønnes Med Hvert Kjøp

SAS EuroBonus American Express-kortet er et premium kredittkort som gir deg muligheten til å opptjene belønninger og fordeler mens du reiser med SAS og går om din daglige forretning.


Med SAS EuroBonus American Express-kortet kan du:

  1. Opptjen EuroBonus-poeng: For hver krone du bruker med kortet, opptjener du EuroBonus-poeng. Disse poengene kan deretter brukes til å bestille flyreiser, hotellopphold og andre reiseopplevelser med SAS og deres partnere.
  2. Reisefordeler: Kortet gir deg tilgang til eksklusive reisefordeler, inkludert prioritert ombordstigning, fast track-sikkerhetskontroll og ekstra bagasje på SAS-flyreiser.
  3. Bonusprogram: SAS EuroBonus American Express tilbyr også et omfattende bonusprogram som lar deg tjene ekstra poeng og fordeler, inkludert rabatter på hoteller og leiebiler.
  4. Forsikringsfordeler: Kortet inkluderer ofte omfattende reiseforsikringsfordeler, inkludert reiseavbestillingsforsikring og kjøpsbeskyttelse.
  5. Kontaktløs Betaling: Kortet støtter kontaktløs betaling, som gjør det raskt og praktisk å fullføre kjøp.

SAS EuroBonus American Express-kortet er en nøkkel til å maksimere reiseopplevelsen og samtidig opptjene belønninger for hvert kjøp. Enten du er en hyppig reisende eller bare ønsker å dra nytte av bonuspoeng og fordeler, kan dette kortet hjelpe deg med å oppnå dine mål.


Som med alle kredittkort, er det viktig å lese vilkår og betingelser for SAS EuroBonus American Express-kortet nøye for å forstå renter, gebyrer og alle de spesifikke fordelene som tilbys med kortet, da disse kan variere avhengig av korttypen og utstederen.