Shopping

Topp Fem Kredittkort for Shopping i Norge

Handle Smart med Kredittkort

Kredittkort kan være en verdifull alliert når du handler. Enten du søker gode tilbud, ekstra beskyttelse for kjøpene dine, eller muligheten til å tjene belønninger, kan de beste kredittkortene gi deg mange fordeler.

La oss utforske de fem beste kredittkortene for shopping i Norge. Og de 5 er…

1. Remember Black

 • Opptil 25% rabatt i utvalgte nettbutikker

2. TF Bank Mastercard

 • Cashback på alle kjøp

3. Santander Red

 • Lav rente

4. Coop Mastercard

 • 1% medlemsbonus

5. Komplett Kredittkort

 • 2% cashback på Komplett.no

 

….mer om de senere. Først hva bør du tenke på før du velger shoppingkort?

Beskyttelse for Kjøpene Dine

En av de største fordelene med å bruke kredittkort når du handler, er kjøpsbeskyttelse. Mange kredittkort tilbyr denne fordelen, som kan dekke kostnadene for skadede eller stjålne varer du har kjøpt med kortet. Dette gir ekstra trygghet, spesielt ved kjøp av dyre gjenstander som elektronikk eller smykker. For eksempel, hvis du kjøper en ny smarttelefon og den blir ødelagt eller stjålet innen en viss periode etter kjøpet, kan kredittkortselskapet refundere kostnadene eller erstatte varen. Dette er spesielt nyttig for produkter som har høy risiko for skade eller tyveri. Noen kredittkort utvider også garantiperioden på kjøpte varer, noe som betyr at du kan få reparasjoner eller erstatning selv etter at produsentens garanti har utløpt. Dette gir en ekstra trygghet og beskyttelse som ikke tilbys ved bruk av debetkort eller kontanter.

Belønninger og Fordeler

Kredittkort som Remember Black, TF Bank Mastercard, og Santander Red tilbyr spennende belønningsprogrammer. Remember Black gir opptil 25% rabatt i utvalgte nettbutikker, TF Bank Mastercard gir cashback på alle kjøp, og Santander Red tilbyr også cashback. Dette gjør hvert kjøp mer givende.

Rabatter og Tilbud

Disse kredittkortene gir tilgang til eksklusive rabatter og tilbud hos utvalgte forhandlere. Dette kan inkludere rabatter på dagligvarer, teknologi, og andre varer og tjenester. Sjekk regelmessig for å dra nytte av de nyeste tilbudene som er tilgjengelige for deg som kortinnehaver.

Ansvarlig Bruk

Selv om kredittkort kan være kraftige verktøy for smart shopping, er det viktig å bruke dem ansvarlig. Her er noen tips:

De beste shoppingkortene i Norge

Nå, la oss se litt nærmere på de beste shoppingkortene i Norge og hvilke kvaliteter de har.

Remember Black

Fordeler og Bruk Remember Black er et populært kredittkort i Norge, kjent for sitt omfattende fordelsprogram, Remember Reward, som gir opptil 25% rabatt i over 200 nettbutikker. Dette gjør kortet ideelt for de som handler mye på nett. Det inkluderer også reiseforsikring og avbestillingsforsikring når minst 50% av reisens transportkostnader er betalt med kortet, noe som gir ekstra trygghet på reise.

Rabatter og Prosentavslag Rabattprogrammene med Remember Black inkluderer opptil 12% rabatt hos Expedia, 10% hos Hotels.com, og 8% hos Ellos.no. Andre populære butikker som gir rabatter inkluderer Bjørn Borg, Gina Tricot og Christiania Glasmagasin​.

Kostnader og Gebyrer Remember Black har ingen årsavgift, men det har en effektiv rente på 30,33% ved en kreditt på 15 000 kr over 12 måneder​ . Varekjøp både i Norge og utlandet er gebyrfrie, men minibankuttak koster 35 kr + 1% av beløpet. Valutapåslag ved uttak og betaling i utlandet er 1,75%​ .

Kundeanmeldelser og Tilbakemeldinger Kunder gir Remember Black høye vurderinger for de mange rabattmulighetene og den inkluderte reiseforsikringen. På Trustpilot har kortet generelt positive tilbakemeldinger, spesielt for brukervennlighet og gode fordeler ved nettshopping​​.

TF Bank Mastercard

Fordeler og Bruk TF Bank Mastercard er et annet sterkt valg for shopping, kjent for sin cashback-ordning som gir penger tilbake på alle kjøp. Kortet er godt egnet for de som ønsker å maksimere sine daglige innkjøp og samtidig spare penger. Det tilbyr også gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Rabatter og Prosentavslag Dette kortet gir ikke spesifikke rabatter hos utvalgte butikker, men cashback på alle kjøp gjør det attraktivt for de som foretrekker en mer generell belønning på tvers av alle utgifter.

Kostnader og Gebyrer TF Bank Mastercard har ingen årsavgift, men en effektiv rente på 26,69% ved 25 000 kr over ett år. Rentefrie dager er opptil 43 dager, noe som gir deg fleksibilitet i betalingsplanene dine​​.

Kundeanmeldelser og Tilbakemeldinger Brukere roser TF Bank Mastercard for dens enkle og effektive cashback-system, som gir kontinuerlige besparelser på alle typer kjøp. Kortet har også fått god vurdering på Trustpilot for sin kundeservice og fordelaktige cashback-program​ ​.

Santander Red

Fordeler og Bruk Santander Red er kjent for sin lave rente og ingen årsavgift, noe som gjør det økonomisk gunstig for daglig bruk. Kortet tilbyr også cashback på alle kjøp, noe som gir en jevn strøm av små besparelser på alt du kjøper.

Rabatter og Prosentavslag Mens Santander Red gir cashback på alle kjøp, har det ikke et omfattende spesifikt rabattprogram som Remember Black. Det gir imidlertid gode besparelser over tid gjennom sitt cashback-tilbud.

Kostnader og Gebyrer Kortet har en effektiv rente som er blant de laveste på markedet, noe som gjør det ideelt for de som kanskje ikke kan betale hele saldoen hver måned. Dette gjør Santander Red til et økonomisk valg for mange forbrukere.

Kostnader:

Kundeanmeldelser og Tilbakemeldinger Santander Red har fått ros for sin brukervennlighet og lave rente, noe som gjør det til et populært valg blant norske forbrukere. Kundeanmeldelser fremhever også god kundeservice og enkle søknadsprosesser.

Komplett Bank Mastercard

Bruksområde og Fordeler: Komplett Bank Mastercard er et solid valg for de som handler mye på nett, spesielt i teknologibutikker. Kortet gir 2% cashback på alle kjøp hos Komplett.no, 1% på dagligvarebutikker, drivstoff, og i utlandet, samt 0,5% på alle andre kjøp. Dette gjør det svært attraktivt for de som ønsker å maksimere cashback på en rekke kjøp.

Rabatter og Prosentavslag: Komplett Bank Mastercard gir deg også tilgang til eksklusive rabatter og tilbud hos utvalgte partnere, inkludert teknologi og elektronikkforhandlere. Dette gjør det spesielt gunstig for de som regelmessig handler elektronikk og andre teknologiprodukter.

Kostnader:

 • Årsavgift: 0 NOK
 • Effektiv rente: Cirka 24,2% ved 15 000 NOK kreditt over 12 måneder.
 • Gebyr for uttak i minibank: 35 NOK + 1% av beløpet.

Kundeanmeldelser: Kunder setter pris på Komplett Bank Mastercard for de gode cashback-mulighetene og fordelene ved kjøp på Komplett.no. Kortet får gode vurderinger for sin brukervennlighet og det gunstige cashback-programmet. Mange brukere nevner at kortet er spesielt nyttig for teknologikjøp og de raske akkumuleringene av cashback.

Coop Mastercard

Bruksområde og Fordeler: Coop Mastercard er ideelt for de som handler mye på Coop. Kortet gir 1% medlemsbonus på alle kjøp, i tillegg til vanlige medlemsrabatter og kuponger hos Coop. Det er et perfekt valg for de som vil maksimere besparelsene sine på dagligvarer og andre produkter fra Coop.

Rabatter og Prosentavslag: Coop Mastercard gir deg medlemsrabatter og spesialtilbud hos Coop. Dette kan inkludere ekstra bonuspoeng og rabattkuponger som kan brukes i Coop-butikker. Dette gjør kortet svært attraktivt for de som allerede er Coop-medlemmer og ønsker å dra nytte av ekstra besparelser.

Kostnader:

 • Årsavgift: 0 NOK
 • Effektiv rente: Cirka 22,1% ved 15 000 NOK kreditt over 12 måneder.
 • Gebyr for uttak i minibank: 40 NOK + 1,5% av beløpet.

Kundeanmeldelser: Coop Mastercard får ros for sine gode medlemsfordeler og bonusprogram. Brukere liker hvor enkelt det er å tjene og bruke poeng, samt de regelmessige tilbudene og rabattene tilgjengelige for medlemmer. Mange nevner at kortet er spesielt nyttig for dagligvarehandel og gir merkbare besparelser over tid.

 

Her er en tabell som viser hva de ulike kredittkortene er bra på:

Kredittkort Fordeler Rabatter og Prosentavslag Kostnader Kundeanmeldelser
Remember Black – Opptil 25% rabatt i over 200 nettbutikker

– Reiseforsikring og avbestillingsforsikring

– 12% rabatt hos Expedia

– 10% hos Hotels.com

– 8% hos Ellos.no

Rabatter hos Zalando, CDON, m.m.

– Årsavgift: 0 NOK

– Effektiv rente: 25,4%

– Minibankuttak: 0,5%, min 35 NOK

– Generelt positive tilbakemeldinger

– Høyt verdsatt rabattprogram

– Høy rente kritisert

TF Bank Mastercard – 1% cashback på alle kjøp

– Gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring

– Cashback på alle typer kjøp – Årsavgift: 0 NOK

– Effektiv rente: 19,9%

– Minibankuttak: 3%, min 40 NOK

– Fornøyde med cashback-programmet

– Treg kundeservice nevnt av noen brukere

Santander Red – 1% cashback på alle kjøp

– Lave renter

– Cashback på alle typer kjøp

– Rabatter gjennom Santander sin deal-plattform

– Årsavgift: 0 NOK

– Effektiv rente: 17,1%

– Minibankuttak: 1%, min 40 NOK

– Populær for lave renter og enkel cashback

– Enkelte problemer med å forstå vilkår

Forklaring til Tabellen

Denne tabellen skal hjelpe deg med å finne det kredittkortet som passer best til dine behov og shoppingvaner.

Topp Fem Kredittkort for Shopping i Norge Handle Smart med Kredittkort

Kontaktinformasjon for Kredittkorttilbydere

1. Remember Black Kredittkort

2. TF Bank Mastercard

3. Santander Red Kredittkort

4. Komplett Bank Mastercard

5. Coop Mastercard

Atle Normann
Atle Normann
— Skribent
Oppdatert: 16-05-2024
Lesetid
7 min

Personvernerklæring

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre bruker statestikk og markedsføring.