Privacy Policy

Personvernerklæring for kredittkorto.no

Innledning

Takk for at du besøker kredittkorto.no. Vi forstår at du bryr deg om hvordan informasjon om deg brukes og deles. Denne Personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter din personlige informasjon.

Data vi samler inn

Personlig informasjon

Når du besøker vår nettside kan vi be om informasjon som personlig identifiserer deg, inkludert men ikke begrenset til navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer.

Ikke-personlig informasjon

Vi kan også samle inn informasjon som ikke personlig identifiserer deg, inkludert men ikke begrenset til nettlesertype, IP-adresse, operativsystem, dato og tid for besøk, og sider du har tilgang til på nettstedet.

Hvordan vi bruker informasjonen

Hvordan vi beskytter din informasjon

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å forstå og lagre dine preferanser for fremtidige besøk. Hvis du besøker innloggingssiden vår, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.

Deling av din personlige informasjon

Vi selger ikke, bytter eller overfører på annen måte til tredjeparter din personlig identifiserbare informasjon.

Tredjeparts lenker

Vi kan inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjeparts nettstedene har separate og uavhengige personvernpolitikker.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Hvis vi gjør endringer, vil vi varsle deg ved å poste den oppdaterte personvernerklæringen på denne siden.

Kontakt oss

Hvis det er spørsmål angående denne personvernerklæringen kan du kontakte oss via e-post eller telefon.

Personvernerklæring

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre bruker statestikk og markedsføring.