Coop mastercard

Coop Mastercard: Kortet som gir deg mer

Coop Mastercard er et populært kredittkort som passer perfekt for deg som er opptatt av både økonomi og dagligvarehandel. Dette kortet gir deg muligheten til å dra nytte av en rekke fordeler, enten du handler hos Coop eller andre steder.


Med Coop Mastercard kan du:

  1. Opptjene Bonuspoeng: Hver gang du bruker kortet, opptjener du bonuspoeng som kan brukes til å få rabatter og fordeler på dine fremtidige kjøp hos Coop.
  2. Gebyrfrie Varekjøp: Med kortet kan du handle uten gebyrer og ekstra kostnader, noe som gjør det til en økonomisk gunstig måte å betale for dagligvarer og andre kjøp.
  3. Reise- og Avbestillingsforsikring: Coop Mastercard gir deg også ekstra trygghet når du reiser, med inkludert reise- og avbestillingsforsikring.
  4. Eksklusive Tilbud og Rabatter: Du får tilgang til spesielle medlemstilbud og rabatter hos Coop-partnere.
  5. Fleksibel Betaling: Kortet gir deg muligheten til å velge mellom ulike betalingsalternativer, inkludert rentefri betalingsutsettelse.

Coop Mastercard er en flott følgesvenn for deg som ønsker å spare penger på dagligvarehandel og samtidig dra nytte av ekstra fordeler og forsikringsfordeler. Utforsk alt dette kortet har å tilby, og gjør dine daglige innkjøp enda mer givende.


Merk at det er viktig å alltid lese vilkår og betingelser for ethvert kredittkort nøye før du søker og bruker det for å forstå alle kostnader, renter og fordeler.