Remember kredittkort

Det finnes 2 ulike Remember Kredittkort, Remember Black og Remember Gold. Begge kortene ser veldig lik ut med sin sorte farge men de er i grunn ganske så ulike. Remember Black gir deg diverse fordeler og Remember Gold gir deg ingen fordeler. Skal du ha et Remember kredittkort vil vi anbefale at du går for Black kortet som gir deg rabatter i mange butikker og har en reiseforsikring inkludert i kortet.

Begge to Remember kredittkort har ikke årsavgift og begge har opptil 45 dagers rentefri kreditt. Du kan få oversikt over det meste og sjekke saldo, transaksjoner, betale regninger og sjekke faktura i re:member appen. Hvis du ønsker å bruke et Remember kredittkort for å spare penger må du bruke kortet Remember Black, du kan ikke spare penger med Gold kortet. Det som er bra med Remember Gold er at det har lav rente, hvilket kan være en fordel for deg som beregner til å ha utestående kreditt på kortet.

Remember kredittkort

Hvilket Remember kredittkort passer deg best?

Hvilket Remember kredittkort som kan passe best til deg avhenger av hvordan du har tenkt å bruke ditt kredittkort. Med Remember Black kan du spare penger når du handler på over 200 nettbutikker og kortet har reiseforsikring. Remember Gold er et kort som kan passe for deg som kommer til å ha utestående kreditt. Du kan ikke spare penger med dette Remember kredittkortet Gold, men hvis du planerer til å ha utestående kreditt på kortet har dette kredittkortet lavere rente enn de fleste andre kredittkort. På den måten kan du få ned kostnadene med Remember Gold hvis du har utestående kreditt.

Hvis du er interessert i å se på andre kredittkort kan du sammenligne flere kort for å finne det beste kredittkortet til deg her på vår nettside.

Her går vi gjennom hvordan Remember kredittkort fungerer og hvilke forskjeller det er mellom kortene.

remember black mastercardRemember kredittkort – re:member black

Remember Black er et kort som gir deg bonus i over 200 nettbutikker. Kortet gir deg opptil 20% rabatt hos over 200 nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Hvis du ofte handler på nettet kan du spare mye penger med dette kortet. Viktig er at du betaler ned hele beløpet på det du kjøper på første faktura så får du heller ingen renter på beløpet.

Dette kortet har en årsavgift på 0 kr per år så hvis du ønsker å spare penger med Remember kredittkortet re:member black er det ikke mye som skal til. Kortet har og og 45 dagers rentefri kreditt.

Reis med re:member kredittkort

Kortet re:member Black inkluderer en reiseforsikring som du kan bruke til deg og din familie når du er ute og reiser. Re:member-kortet er ikke bare et kort du kan bruke til å betale med og få rabatter. Kortet kan også være en ekstra sikkerhet i ditt daglige liv, takket være forsikringene.

Når du betaler minst 50% av reisens transportkostnader med ditt remember black er du dekket av en reise- og avbestillingsforsikring med re:member-kortet. I tillegg kan du, hvis du vil, legge til Trygghetspakken som kan gi deg en ekstra trygghet dersom du blir utsatt for ID-tyveri, skader leiebilen, eller har uhell etter varekjøp.

Apple Pay

Du kan koble ditt remember kredittkort ditt til Apple Pay og betal trygt og enkelt. Begge kortene har tilgang til Apple Pay.

Begge Remember kredittkortene har betalingsfri måned

Du kan få betalingsfri måned med kortet opptil 2 ganger om året hvis du har behov for å utsette betalingen av kredittkortregningen. Hvis du ønsker du en betalingsfri måned kan du søke om dette i nettbanken eller i appen.

For å få innvilget betalingsfri måned må du blant annet ha hatt kortet i minimum seks måneder og du må være à jour med innbetalinger. Betalingsfri måned innvilges ikke for allerede forfalte beløp, og din kredittgrense kan ikke være overtrukket. Renteutgiftene som påløper kommer på neste faktura. Vær oppmerksom på at det må tre måneder mellom hver søknad.

Remember black kredittkort informasjon og priser

Årspris 0 kr
Varekjøpsgebyr 0 kr
Etableringsgebyr 0 kr
Tilleggskort 0 kr
eFakturagebyr 0 kr
Gebyr papirfaktura 45 kr
Kontantuttak i minibank 35 kr + 1 % av uttak
Kontantuttak i bank* 75 kr + 1 % av uttak
Overføring fra kort til konto 35 kr + 1 % av beløpet
Nominell rente 2,13 % (25,57 % per år)
Effektiv rente (per år) 30,33 % per år**

*) Bruk av kort hos Posten beregnes som kontantuttak i bank
**) Eff. rente 30,33 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 717 kr. Totalt 16 717 kr.

Hva mener vi om Remember kredittkortet re:member black

Av de to remember kredittkortene er Black det desidert beste kredittkortet. Kortet gir deg opptil 20% rabatter hos over 200 nettbutikker. Gold kortet gir deg ingen rabatter. Remember Black har også en reiseforsikring inkludert i kortet når du betaler minst 50% av reisekostnadene med kortet.

Dette er et kort som kan passe de fleste mennesker som handler noe på nett og reiser en gang i blant. Kortet har ganske høy rente så du bør ikke ha kreditt utestående på kortet.

-Les også om hvilke SAS Eurobonus American Express kredittkort som finnes. 

remember gold mastercard kredittkort

Remember kredittkort – re:member Gold

Remember Gold er nok så ulikt det andre remember kredittkortet, kortet har ingen fordeler som gjør at du kan spare penger med kortet. Den største fordelen med remember Gold er at det er lav rente på kortet. Du kan ikke spare penger med å betale rente, rente koster penger.

Dette er kortet passer best til deg som har tenkt å ha et kredittkort for å bruke muligheten til å ha utestående kreditt. Hvis du i en tidsperiode har tenkt å bruke ditt remember kredittkort for å ha utestående kreditt er renten lavere på re:member Gold enn på de fleste andre kredittkort.

Remember Gold har ikke reiseforsikring

Hvis du ønsker å ha et remember kredittkort med reiseforsikring må du gå for kortet Black

Apple Pay

Du kan koble begge remember kredittkort til  Apple Pay og gjøre trygge og enkle betalinger.

Begge Remember kredittkortene har betalingsfri måned

Akkrat som med Black kan du få betalingsfri måned opptil 2 ganger om året med re:member Gold hvis du har behov for å utsette betalingen av kredittkortregningen. Ønsker du en betalingsfri måned kan du søke om dette i nettbanken eller i appen.

For å få innvilget betalingsfri måned må du ha hatt kortet i minimum seks måneder og du må være à jour med innbetalinger. Betalingsfri måned innvilges ikke for allerede forfalte beløp, og din kredittgrense kan ikke være overtrukket. Renteutgiftene som påløper kommer på neste faktura. Vær oppmerksom på at det må tre måneder mellom hver søknad.

Remember Gold kredittkort informasjon og priser

Årspris 0 kr
Varekjøpsgebyr 0 kr
Etableringsgebyr 0 kr
Tilleggskort 0 kr
eFakturagebyr 0 kr
Gebyr papirfaktura 45 kr
Kontantuttak i minibank* 0 kr
Kontantuttak i bank* 0 kr
Overføring fra kort til konto 35 kr + 1 % av beløpet
Nominell rente 1,57 % (18,85 % per år)
Effektiv rente (per år) 23,81 % per år**

*) Det blir beregnet renter fra dag én ved kontantuttak. Bruk av kort hos Posten beregnes som kontantuttak i bank.
Eff. rente 23,81 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 407 kr. Totalt 16 407 kr.

Hva mener vi om Remember kredittkortet re:member gold

Remember Gold er et enkelt kredittkort som har lavere rente enn de fleste andre kredittkort. Dette er kortet til deg som har tenkt å la utestående kreditt stå på kortet i perioder. Vær klar på at du kan ikke få noen bonuser eller spare noe som helst med dette kortet. Det kommer heller ingen reiseforsikring med remember gold. Kortet passer til å brukes som kredittkort hvis du har tenkt å la det være utestående kreditt på kortet.

Hvis du kommer til å ha utestående kreditt på ditt remember kredittkort vil remember gold mest sannsynlig være rimeligere å bruke enn remember black.

Personvernerklæring

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre bruker statestikk og markedsføring.