Søke om flere kredittkort samtidig

Mange lurer på om det er mulig å søke flere kredittkort samtidig og svaret er ja. Det finnes to måter å gjøre det på. Enten søker du selv hos flere banker samtidig eller så bruker du en kredittkort megler. Når du søker kredittkort hos en kredittkortmegler kan du med en søknad søke om flere kredittkort samtidig. Her forteller vi deg hvordan det fungerer.

Med Lendo sin kredittkorttjeneste kan du søke om flere kredittkort med en søknad.

Trenger du flere kredittkort eller er du på jakt etter det beste kortet?

Det er ikke noe problem å søke om flere kort samtidig men du bør gjøre det klart for deg selv om du ønsker å bruke flere kredittkort eller om du søker om flere kredittkort for å finne ut hvilket som er det beste kortet du får godkjent. Hvis du er bonusjeger og skal bruke flere kort for å få mest mulig bonuser kan det være en løsning å ha flere kredittkort. Dette forutsetter at du er strukturert å betaler ned alt du har brukt vid hvert forfall.

Hvis du ønsker kun et kredittkort kan det uansett være en løsning å søke om flere kort. Du kan søke om flere kort for å se hvilket som er det beste kortet du får godkjent og rett og slett angre de kredittkortene du ikke ønsker. En problemstilling når du søker kredittkort er at det er ikke sikkert at du får godkjent det kortet, eller kortene du helst ønsker å må gå for et annet kort.

Hvordan fungerer en kredittkort megler?

En kredittkortmegler fungerer akkurat som en lånemegler. Du leverer inn en søknad om kredittkort hos kredittkortmegleren. Din søknad går ut til flere kredittkort samtidig og du kan velge det kredittkortet du liker best. Viktig å skjønne er at en søknad hos en kredittkort megler går ut til deres samarbeidspartnere om kredittkort, ikke til alle kredittkort i Norge. Fordelen er at du får søkt om flere kredittkort med en søknad og kan velge det best. Søknaden er gratis og uforpliktende. Du trenger ikke å velge et kredittkort selv om du får tilbud om et eller flere.

Slik fungerer det å søke om flere kredittkort samtidig hos en kredittkortmegler

  1. Du leverer inn din søknad om kredittkort
  2. Din søknad går ut til de kredittkortmeglerens samarbeidspartnere for kredittkort
  3. Du får svar om hvilke kredittkort du kan bli tilbudt
  4. Velg det kredittkortet du ønsker
  5. Søknaden er kostnadsfri og uforpliktende

Det finnes 3 kredittkortmeglere

I skrivende stund finnes det tre meglere for kredittkort i Norge, disse er Lendo, Axo Finans og Motty. Dette er et relativt nytt produkt og flere andre aktører er i gang å starte opp.

Søk om fler kredittkort med Lendo Kredittkort

Lendo var den aktøren som først startede opp produktet kredittkort megling som de kaller Lendo Kredittkort. Via Lendo går din søknad ut til 5 ulike kredittkort: TF Bank Mastercard, re:member, Morrow Bank Mastercard, Instapay og til Bank Norwegian.

Axo Finans lar deg søke flere kredittkort

Axo Finans har i dagene lansert sitt nye kredittkort produkt der du kan søke om flere kredittkort samtidig. Med Axo Finans kan du levere inn en kredittkortsøknad og din søknad går ut til fem aktører: TF Bank Mastercard, re:member, Morrow Bank Mastercard, Instapay og til Bank Norwegian. De og Lendo megler akkurat de samme kredittkortene

Motty Kredittkort

Motty er den tredje aktøren i Norge der du kan søke om kredittkort og få svar fra flere aktører. Med Motty Kredittkort går din søknad ut til 4 aktører: TF Bank Mastercard, Morrow Mastercard, Instapay mastercard og Bank Norwegian kredittkort.

Slik søker du flere kredittkort samtidig

Lendo og Axo Finans har flest samarbeidspartnere

De beste to valgene for å søke om flere kredittkort er Lendo og Axo Finans som begge samarbeider med 5 ulike banker.

Husk at det er flere gode kredittkort som ikke er med hos kredittkortmeglerne

Det finnes flere gode kredittkort som ikke er med hos kredittkort meglerne. Her tenker vi fremst på Santander sine kort Flexi Visa og Santander Red. Flexi Visa mener vi er Norges beste bensinkort der du kan velge 4% bonus på drivstoff hver måned. En rabatt på 4% motsvarer 80 øre på en pumpepris på 20 kr. Den rabatten er bedre enn du får hos i prinsipp alle andre kort med drivstoffrabatt. Alle Santander-kortene har også gode rabattprogrammer der du får opptil 25% rabatt hos nettbutikker og rabatter på restauranter med DealPass.

Personvernerklæring

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre bruker statestikk og markedsføring.