Hva er Fordelsprogrammer for Kredittkort?

Atle Normann
Atle Normann
— Skribent
Oppdatert: 07-03-2024
Lesetid
3 min

Fordelsprogrammer er tilbud fra kredittkortselskaper. De gir deg poeng, rabatter, eller andre fordeler når du bruker kortet. Det er en måte for selskapene å oppmuntre til bruk av kortene deres.

Fordelene med kredittkort varierer mye, og strekker seg fra rabatter på streamingtjenester og prosentvis besparelse på innkjøp hos Meny til ekstrabilletter for ulike aktiviteter.

Derfor er det smart å undersøke hvilke kredittkort som tilbyr rabatter på steder der du allerede bruker penger eller har interesser.

Hvordan Fungerer Ett Kredittkort?

Et kredittkort lar deg låne penger opp til en bestemt grense for å kjøpe ting. Du betaler tilbake senere, vanligvis med renter hvis du ikke betaler hele beløpet med en gang. Det er viktig å bruke kredittkort ansvarlig for å unngå gjeld.

Den første dagen hver måned mottar man en faktura som viser forbruket fra forrige måned. Denne fakturaen har vanligvis en betalingsfrist den 15. eller 20. i måneden.

Dersom fakturaen ikke blir betalt innen fristen, vil renter begynne å løpe på det skyldige beløpet, og dette legges til neste måneds faktura.

bruk av kredittkort

Eksempler på Fordeler

Bonuspoeng: Du kan samle poeng som kan brukes til å kjøpe varer eller tjenester.
Reisefordeler: Noen kort gir deg tilgang til flyplass-lounger eller reiseforsikring.
Rabatter: Mange kredittkort tilbyr rabatter på butikker, restauranter, eller online shopping.
Cashback: Du kan få en prosentandel av pengene tilbake på kjøpene dine.

Bank Norwegian Kredittkort: Cashpoints

Bank Norwegian kredittkort tilbyr CashPoints, som kan brukes til kjøp av flybilletter og tilleggstjenester som bagasje, setereservasjon, og billettendringer. Her er en detaljert oversikt over hvordan du kan opptjene CashPoints:

 1. Varekjøp: 0,5 % CashPoints opptjenes på alle varekjøp.
 2. Kortbruk i Utlandet: 1 % CashPoints opptjenes når kortet brukes i utlandet.
 3. Elbillading: 2 % CashPoints opptjenes ved elbillading (*gjelder utvalgte leverandører).
 4. Kollektivtransport: 2 % CashPoints opptjenes på bruk av kortet for kollektivtransport (*gjelder utvalgte leverandører).
 5. Flybilletter hos Norwegian:
  • 3 % CashPoints på alle LowFare-billetter.
  • 4 % CashPoints på alle LowFare+-billetter.
  • 5 % CashPoints på alle Flex-billetter.
Ved å bruke Bank Norwegian kredittkort på disse områdene, kan du samle CashPoints som senere kan brukes til å dekke deler av eller hele kostnaden for flyreiser og tilhørende tjenester hos Norwegian.

Re:member Black Kredittkort: Nettbutikker

Re:member black kredittkort tilbyr rabatter i over 200 nettbutikker. Dette inkluderer et bredt spekter av butikker, som Adams Matkasse, BOSE, Bakeren og Kokken, Elon, Farmasiet, Lindex, Lufthansa, Nelly.com, Oneplus, Samsung, Scandic, Vy buss, og mange andre.

Oversikt of nettbutikker med re:member black rabatter.

Oppdatert: 28/11/2023

oversikt over re:member black rabatter i nettbutikker

TFBank Mastercard

Rabatter på et Mangfold av Butikker og Aktiviteter

TFBank Mastercard gir deg tilgang til et bredt utvalg av rabatter, som strekker seg over hundrevis av aktiviteter, fysiske butikker, nettbutikker og tjenester. Blant tilbudene finner du rabatter på over 30 hoteller i Norge og Verden, opplevelsesrike seilaser med Hurtigruten Expeditions og Royal Caribbean, deilige måltider hos Peppes Pizza med 15 ulike lokasjoner, samt gode kjøp hos Electrolux, Moods of Norway og Zalando.

Du kan søke på alle de hundrevis av rabatter på TFBanks nettsider.

kredittkort med mange fordeler

Hvorfor Bruke Kredittkort?

Kredittkort kan være nyttige fordi de:

Det er viktig å huske på at kredittkort også kan føre til gjeld hvis de ikke brukes forsiktig. Det er derfor essensielt å betale regningene dine i tide og ikke bruke mer enn du kan betale tilbake.

Skrevet av
Atle Normann - Skribent
Oppdatert
07.03.2024

Personvernerklæring

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre bruker statestikk og markedsføring.