Mastercard

Mastercard: Verden i Lommen Din

Mastercard er et globalt anerkjent kredittkort som åpner dørene til en verden av bekvemmelighet, sikkerhet og fordeler for kortinnehavere over hele kloden.


Med Mastercard kan du:

  1. Betal Hvor Som Helst: Mastercard aksepteres nesten overalt, fra lokale butikker til internasjonale nettbutikker. Du kan bruke det i mer enn 210 land og territorier.
  2. Sikkerhet: Mastercard har et rykte for å tilby avansert sikkerhet, inkludert EMV-chip og tokeniseringsteknologi, som beskytter deg mot uautoriserte transaksjoner.
  3. Kontaktløs Betaling: Mastercard støtter kontaktløs betaling, noe som gjør det raskt og enkelt å gjennomføre transaksjoner uten å måtte taste inn PIN-koder.
  4. Belønningsprogrammer: Mange Mastercard-utstedere tilbyr belønningsprogrammer der du kan tjene poeng, kontanter tilbake eller andre fordeler for hvert kjøp.
  5. Reisefordeler: Noen Mastercard-varianter inkluderer reisefordeler som reiseforsikring, avbestillingsbeskyttelse og tilgang til flyplasslounger.
  6. Fleksibel Betaling: Du har muligheten til å betale for kjøpene dine i én sum eller dele opp betalingene over tid, avhengig av kortets vilkår.

Mastercard er ikke bare et kredittkort; det er en nøkkel som gir deg tilgang til en verden av tjenester og muligheter. Uansett om du handler, reiser, eller gjør daglige innkjøp, kan Mastercard gjøre det enklere og mer givende.


Husk å lese vilkår og betingelser for det spesifikke Mastercard-kortet som tilbys av din utsteder, da fordeler og betingelser kan variere avhengig av korttypen og utstederen.